4.7/5

Sportsmassage & Akutbehandling

Fysiologisk Sportsmassage

Fysiologisk sports massage er en dybdegående massage, hvor der bliver lagt vægt på kroppens funktionalitet.

Fysiologisk sportsmassage, er en dybdegående massage, der bruges til at fjerne affaldsstoffer I musklerne. Disse affaldsstoffer opstår ved hård træning eller andet hårdt muskelarbejde, herunder også statisk arbejde som eksempelvis stilsiddende kontor arbejde.

Hvis ikke affaldsstofferne fjernes, kan de ophobe sig og blive til det vi kalder myoser. Når myoserne ophobes, mindskes passagen af ilt og næring til musklerne, muskelarbejdet og bevægemønstret bliver derfor hæmmet.

Døgnservice til akut Skadesbehandling

Ved skades behandling, arbejdes der intens på den aktuelle skade, vi bruger ofte en kombination af flere forskellige behandlings former, som eks. akupunktur, trigger punkt massage, zoneterapi og kinesiotape, så klienten hurtigt er smerte fri igen.

Her ydes døgnservice mod tillæg på kr. 1.000 uden for normal arbejdstid. Kontakt på tlf.: 31242410

Sports-akupunktur

Sports-akupunktur, har en markant smertestillende effekt, og er særdeles effektiv til at aktiverer og fremskynde kroppens egen helingsproces.

Sports-akupunktur (trigger punkts-akupunktur) behandling er primært tiltænkt fysiske aktive personer indenfor sportens verden, men de typer skader vi behandler er typisk identiske med arbejdsrelateret skader, så behandlingerne kan sagtens overføres til ” almindelige” smerte- og skades problematikker.

Køb gavekort

Giv den perfekte gave til dine nærmeste, i form af et gavekort til Pulskoncept!

Køb Klippekort

Køb et klippekort til fri afbenyttelse af vores service.