4.7/5

Personlig træning

Personlig træning er for dig der ønsker idræts specifik træning

Hos Pulskoncept tager vi udgangspunkt i dine behov, og dine mål. Vi presser dig til det yderste mens vi løbende sørge for du får forståelse for de korrekte træningsmetoder samt de fysiologiske processer du gennemgår så du hurtigst muligt når dine mål og er i stand til at træne på egen hånd.

Sportspecifik træning er for atleten eller udøveren, som ønsker at præstere bedre i sin sport. For at præstere bedre i ens sport, kræver det foruden disciplinspecifikke evner og teknik, samtidig at ens krop kan imødekomme de fysiske udfordringer og krav, sporten stiller. Og dette er lige præcis grunden til, at fysisk træning er et redskab, som benyttes på tværs af alle sportsgrene – lige fra Motorsport, til basketball.

Weights in a gym

Alle sportsgrene stiller nogle forskellige og helt specifikke krav til udøverens fysiske evner, og derfor kræver det viden og kendskab at designe sportspecifikke træningsforløb. Udgangspunktet for et træningsforløb med fokus på præstationsoptimering er typisk en bevægelsesanalyse, samt en analyse af de fysiske kapaciteter der kræves af sporten. Endvidere skal der tages højde for atletens svagheder og styrker herunder skadeshistorik, når et træningsforløb skal struktureres.

En personlig træner med erfaring og ekspertise i sportspecifikke træningsforløb kan med udgangspunkt i din sport og dine styrker, designe træningsforløb som gør dig til en bedre atlet!

Køb gavekort

Giv den perfekte gave til dine nærmeste, i form af et gavekort til Pulskoncept!

Køb Klippekort

Køb et klippekort til fri afbenyttelse af vores service.