TELEFON: +45 31 24 24 10

Hvad siger folk?

_d7x1914Under Le Mans 2016 gav Dennis os en yderst professionel behandling. Vores kørere fik individuel vejledning i træning og kost, hvor der blev taget højde for den enkeltes udfordringer. Udover vejledning fik vores kørere massage, efter hvert stint, hvor Dennis var meget effektiv og var medhjælpende til at hele holdet blev restitueret og var rigtig godt kørende. Dennis har vi lært at kende som et meget rart og smilende menneske, som formår at skabe en god og afslappet stemning omkring sig. Vi kan derfor kun give ham vores varmeste anbefalinger.

Allan Jørgensen - Teamchef, Formula Racing

_d7x1914Jeg vil varmt anbefale Pulskoncept, hvor man bliver mødt af kompetence, engagement og positivitet. Yderst professionel behandling, der har positiv effekt lige fra start af.
Jeg har gennem flere år døjet med diverse rygskader, efter at have danset på eliteplan. I flere år gik jeg forgæves til forskellige fysioterapeuter, der alle var enige om, at min skade ikke kunne behandles, og at jeg måtte opgive dansen. Derfor prøvede jeg en behandling hos Pulskoncept. For første gang i flere år, blev mine skader taget alvorligt og behandlet. Efter første behandling oplevede jeg fremgang. Jeg gik fra at have daglige smerter, til slet ingen smerter at have. I dag kan jeg igen danse og træne på det niveau, som jeg gjorde før min skade. Det kan jeg kun takke Dennis for.

Lisbeth Møller - Tidligere elitedanser

img_43754 gange dansk mester 1 gange Europa mester og nr 7 til VM Disse resultater kan jeg blandt andet takke Pulskoncept og Dennis Wounlund for, da han hurtigt har kunne behandle mig for de overbelastnings skader, jeg har pådraget mig, i det hårde trænings forløb. Derud over har Dennis været en fantastisk sparrings partner, hvad kost og valg af trænings øvelser angår.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Michael Rasmussen - 4 gange dansk mester, 1 gange Europamester og nr. 7 til VM i bodybuilding

img_4469Dennis fra Pulskoncept har virkelig været til stor hjælp med min træning og vægttab, han har også hjulpet mig med at tro på mig selv.
Det har virkeligt været godt!

Simon Jespersen - Nordisk mester i roadracing

_d8x6042STORT tak til Dennis Wounlund fra Pulskoncept, som de sidste 3 måneder optil Le Mans har pisket mig igennem et intensivt trænings og behandlings forløb. Dennis har sørget for at lægge det helt optimale trænings program og guidet mig gennem øvelserne, og de efterfølgende behandlinger, så jeg blot har skulle tænke på at træne og svede!
Jeg er nu i TOP FORM og det er første skridt mod en sejr.

Mikkel Mac - Professionel racerkører

20160619_131035-copyEt stort tak skal lyde til Dennis Wounlund fra Pulskoncept, for at have gjort det muligt for mig at kunne pressen min krop, ved hjælp af Vo2 Max Test og behandlinger, dette har gjort at jeg har fået en mere effektiv træning op mod konkurrencen, han har virkeligt formået at gøre min krop klar til Challenge Roth, uden at løbe ind i skader.
Endnu engang et kæmpe tak!

Nichlas Andersen - Ironman

forside2Jeg er meget taknemmelig over at have mødt Dennis. Efter flere at have afprøvet flere behandlere i det offentlige system, er Dennis den eneste, som har kunnet hjælpe mig med akupunktur, massage og forklaringer, der har givet mig en indsigt i min problematik. Mine problemer er diskusprolaps i lænd og andre problemer i bevægeapparatet som skulder, nakke og albue smerter. Jeg vil til en hver tid anbefale Dennis, som er en yderst kompetent, positiv og engageret person.

Kirsten Hornshyld - Indehaver af body-trim.dk