TELEFON: +45 31 24 24 10

Kompetencer

Hos Pulskoncept tilbyder vi flere avancerede former for behandlinger, blandt andet:

 • Hos Puls koncept har vi specialiseret os i fysiologisk testning og rådgivning på højeste faglige niveau.
  Vi tilbyder et varieret udvalg af tests, med et mobilt udstyr der lever op til de højeste standarder inden for måling af individuel iltoptagelse, kondital og stofskifte. Målingerne henvender sig til både eliteudøvere og motionister.

  VO2 max er den maksimale kapacitet for mængden af den ilt der transporteres og forbruges af kroppen. Den højeste værdi, der opnås i forbindelse med en afstemt øvelse, benyttes til at evaluere præstationen.
  En Vo2 Max Test har tidligere kun været tilgængelig for top-atleter, men hos Pulskoncept er det nu også muligt for dig, der gerne vil have de optimale forudsætninger for din træning.

  Via test resultaterne får du et indblik i din fysiske kapacitet, på baggrund af disse data får du også dine specifikke puls zoner. Dette gør, at du ikke træner forkert og bruger unødig tid på træning i den forkerte puls zone.
  Så uanset om dit mål er fedt forbrænding, udholdenhed eller direkte maksimal iltoptagelse, så vil du få det maximale ud af din træning og dermed have nemmere ved at nå dine mål.

 • Personlig træning er for den der ikke gider spilde sin tid på ukorrekt træning og følge skader.
  Hos Pulskoncept tager vi udgangspunkt i dine behov, og dine mål. Vi presser dig til det yderste mens vi løbende sørge for du får forståelse for de korrekte træningsmetoder samt de fysiologiske processer du gennemgår så du hurtigst muligt når dine mål og er i stand til at træne på egen hånd.

  Sportspecifik træning er for atleten eller udøveren, som ønsker at præstere bedre i sin sport. For at præstere bedre i ens sport, kræver det foruden disciplinspecifikke evner og teknik, samtidig at ens krop kan imødekomme de fysiske udfordringer og krav, sporten stiller. Og dette er lige præcis grunden til, at fysisk træning er et redskab, som benyttes på tværs af alle sportsgrene – lige fra Motorsport, til basketball.

  Alle sportsgrene stiller nogle forskellige og helt specifikke krav til udøverens fysiske evner, og derfor kræver det viden og kendskab at designe sportspecifikke træningsforløb. Udgangspunktet for et træningsforløb med fokus på præstationsoptimering er typisk en bevægelsesanalyse, samt en analyse af de fysiske kapaciteter der kræves af sporten. Endvidere skal der tages højde for atletens svagheder og styrker herunder skadeshistorik, når et træningsforløb skal struktureres.
  Hos Pulskoncept har du mulighed for at få du dit træningsprogram direkte på din smartphone, så vi kan opdatere det og følge din udvikling via nettet.

  En personlig træner med erfaring og ekspertise i sportspecifikke træningsforløb kan med udgangspunkt i din sport og dine styrker, designe træningsforløb som gør dig til en bedre atlet!

 • Fysiologisk sports massage er en dybdegående massage, hvor der bliver lagt vægt på kroppens funktionalitet.
  Fysiologisk sportsmassage, er en dybdegående massage, der bruges til at fjerne affaldsstoffer I musklerne. Disse affaldsstoffer opstår ved hård træning eller andet hårdt muskelarbejde, herunder også statisk arbejde som eksempelvis stilsiddende kontor arbejde.

  Hvis ikke affaldsstofferne fjernes, kan de ophobe sig og blive til det vi kalder myoser. Når myoserne ophobes, mindskes passagen af ilt og næring til musklerne, muskelarbejdet og bevægemønstret bliver derfor hæmmet.

 • Sportsakupunktur, har en markant smertestillende effekt, og er særdeles effektiv til at aktiverer og fremskynde kroppens egen helingsproces.
  Sportsakupunktur (triggerpunktsakupunktur) behandling er primært tiltænkt fysiske aktive personer indenfor sportens verden, men de typer skader vi behandler er typisk identiske med arbejdsrelateret skader, så behandlingerne kan sagtens overføres til ” almindelige” smerte- og skadesproblematikker.

  Vi behandler typisk skader som,
  • Spændings hovedpine.
  • Stivhed og Hold i nakken.
  • Hold i ryggen / stivhed og træthedsfornemmelse.
  • Skinnebens betændelse.
  • Achillessenebetændelse.
  • Løberknæ.
  • Springerknæ.
  • Tennis albuer.
  • Golf albuer.
  • ”Menisk/ledbånd/slimsæk” – irritation.
  • Forstuvning af ankel.
  • Frossen skulder.
  • Seneskedehindebetændelse.
  • Senetilhæftningsirritationer i hoften.

 • For den optimale præstation eller vægt regulering er en rigtig kost sammensætning en forudsætning.
  Hos Pulskoncept tror vi på, at en kost sammensætning skal være realistisk og håndgribelig. Vi udarbejder kost programmer til elite sports udøvere, motionister og til mennesker med behov for bl.a. vægtregulering eller generel kostomlægning.

  Hos Pulskoncept starter vi altid med en konsultation, hvor vi får belyst din situation og dine mål. I denne konsultation lægger vi vægt på at du får en essentiel forståelse for og viden om hvordan din krop optager næring, vitaminer samt mineraler og hvordan din forbrænding fungerer. Denne forståelse og indblik i kroppens funktioner og behov gør kostomlægningen og vægtreguleringen lettere at implementere i hverdagen og chancen for varig succes er stor.

Jeg tror på at vejen til succes er et målrettet forløb, hvor klientens behov og forståelse for processen er i centrum.

Dennis Wounlund - Indehaver

 

Med en firmaaftale. Vil du opleve mindre stress, bedre humør og øget koncentration hos dine medarbejdere.

Et arbejde der indebærer monotome bevægelser, eller statiske arbejdes stillinger er ofte forbundet med belastnings skader i ryg, skulder, og nakke.

Dette resulterer ikke kun i mindre arbejdsglæde, manglende effektivitet, men også i øget fraværsomkostninger som vikarer og manglende effektivitet. Regelmæssig massage giver ikke bare mindre stress, øget koncentration og øget arbejdsglæde, men forebygger også mange arbejdsskader.

Med vores store erfaring inden for sports verdenen, kan vi ved en kombination af flere forskellige behandlings former, opnå den bedst mulige effekt.

Som supplement til Sports massage eller stolemassage, bruger vi ofte akupunktur, og kinesertape. Fordelen ved en kombination, af ovenstående behandlings former, er at der kan behandles på flere ad gangen, dette gør effektiviteten stor.

Da alles ønsker er forskellige, anbefaler vi at I kontakter os så vi i fælleskab kan finde den rigtige løsning til jeres firma. Du vil her efter modtage et uforpligtende tilbud.